Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

that`s it..

7.8.2009

that`s it..

Home Art: Rotermanni 5
Kesälomat on pidetty. Tämän viikon oon ollu jo duunissa, silti pää on tyhjää täynnä.
Olimme viime viikolla Tallinnassa.Laivassa huonosti nukutun yön jälkeen suuntasimme vanhaan kaupunkiin kahville tupla espressoille. Siitä kävelimme Rotermannin keskukseen, aivan ihana paikka, kiitos Char ohjeista! Rotermannilla on pikku tori, jossa myydään laadukkaan näköisiä herkkuja. Kanttarelleja, mustikoita, marjoja- jättivadelmia. Sieltä sitten löytyivät myös Bershka, Stradivarius, Home Art... joista ostokseni ostin. Syötiin venäläisessä ravintolassa Troikassa lounasta. Alkupalaksi tietysti blinejä sekä smetanaa, suolakurkkua ja hunajaa.. nam.

Bershka: Rotermanni 12

Stradivarius: Rotermanni 8


Rävala pst 4/ Laikmaa 15, Tallinn

3 kommenttia:

Blogger Marge kirjoitti...

Olen itse lähdössä loppukuusta Tallinnaan ja haluaisin käydä juuri tuolla Rotermannin keskuksessa. Onko se kaukana satamasta? Maissa olo aika kun meillä on melko rajallinen.

11. elokuuta 2009 klo 11.30  
Blogger COCO kirjoitti...

Rotermannin tunnistaa suurista vanhoista tiilirakennuksista, lähellä Tallink ja Eckerö terminaaleja. Terminaalin ja vanhan kaupungin välillä. Siel on myös monessa paikassa kyltit, ROTERMANN. Ja ainahan voi kysyä. :)Laivalla yks virkailija piirti tussilla ympyrän meidän karttaan, missä Rotermann on. Helppoo, ku heinän teko.

11. elokuuta 2009 klo 11.59  
Blogger Marge kirjoitti...

Okei, kiitos paljon (:

12. elokuuta 2009 klo 14.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu