Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tulossa on valkoinen joulu!

9.11.2009

Tulossa on valkoinen joulu!


...meidän kotiin. Valkoinen pörrömatto 2x lattialle lumeksi. Kuusipuun vihreää ja kristallia.





(kuvat: the white company, Country Living)

11 kommenttia:

Blogger Saija kirjoitti...

Oi miten kauniita kuvia! Rakastan joulua, mutta tänä vuonna luulin ettei minun joulustani tule mitään olosuhteiden vuoksi. Mutta onneksi asiat saivat onnellisen käänteen ja voin sittenkin alkaa haaveilemaan kauniista joulusta! Nämä kuvat varsinkin saivat minut innostumaan jo suunnittelemaan tulevaa juhlaa!

9. marraskuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Saija kirjoitti...

...niin ja asiasta toiseen, tuo kuvan vihreä toppi on niin kaunis, että löytyisipä se minun vaatekaapistani!

9. marraskuuta 2009 klo 11.48  
Blogger COCO kirjoitti...

Kiitos,

Mun piti ihan etsimällä etsiä inspiroivia joulukuvia, koska vielä niitä ei paljoa näy, muuten ku kaupoissa.

Mul on kovat arkastelu/ompelu/osteluhuuma jo joulusta!

Tuo vihreä toppi on todella kaunis! +sormus ja farkutkin!

Kaunista joulua ja sen odotusta!

Reilu kolme viikkoa, niin joulukuu vaihtuu! Joulusiivous! 8) apuaa..

9. marraskuuta 2009 klo 12.46  
Anonymous mllla kirjoitti...

Ihania kuvia:) Meille myös tulee tänä vuonna valkoiset koristukset:) Pentikillä oli todella ihania kirkkaita lasi kuusenkoristeita, viiden euron kappalehinta vaan hirvittää:/ ehkä ne olisivat sen arvoisia:D
Olisi kiva nähdä sinulta jotain joululahjapostausta, toiveita tai vinkkejä, mitä vaan!
Uiui joulu tulee<3

9. marraskuuta 2009 klo 15.51  
Blogger Sulk kirjoitti...

Meillä kanssa aiotaan viettää toista vuotta jo valkoista joulua :) Yksi väriyhdistelmä jota en voi missään tilanteessa sietää on vihreä ja joulunpunainen - urgh. Valkoinen on ihanan seesteinen ja puhdas väri ja annas olla vaan kun joulukuussa alan hypistelemään stockmannin joulukoristeosastolla kaikkia kauniita valkoisia koristeita ja niiden yksityiskohtia :)

Ja näin sivukommenttina voisin sanoa, että pidän älyttömästi blogisi tyylistä, ulkoasusta, tavastasi kirjoittaa - kaikesta.

9. marraskuuta 2009 klo 21.43  
Blogger COCO kirjoitti...

mllla, kiitos! Joululahjapostausta tulee lähipäivinä!!! Lista, kuvat ja koko Lay Out on jo mun päässä. Mulla on valokuvapää. :)

Sulk, valkoinen on vaan niin ihana!! Punainen ja vihreä on myös mulle vähän nou nou, mutta esim. meidän meidän mummulaan se sopii. :)

Ja kiitos sivukommentista!! Olen ihan otettu, en pidä itseäni minään kirjoittajana, koitan saada tekstistä kiinnostavan, mutta näillä taidoilla, mun ei kannata mitään kovin pitkää tarinaa kirjoittaa.

Ulkoasusta/pohjasta olen yrittänyt tehdä erilaisen kuin muilla. Joskus taidot ja tekniikka tulee vastaan ja ärsyttää, kun mielessä on tietty kuva/tyyli ja en saa sitä tänne oikeaan paikkaan tms. Mut jatketaan harjoituksia!:)

Tack!

10. marraskuuta 2009 klo 9.33  
Blogger Linnea kirjoitti...

Mä olen myös ehdottomasti valkoisen/hopean joulun ystävä, äidiltäni olen sen varmaan oppinut. Ei punaista meille. Paitsi oli meillä yhtenä vuonna sellainen perinteisempi joulu, kun ne oli meidän ekat joulupäivän kekkerit, mutta en mä kyllä tiedä mitä se siihen liittyy, että mun piti sitten valita väreiksi perinteiset punaiset ja vihreät jne. Hmmm... Ööö, juu. Valkoinen joulu on niin ihanan kaunis ja puhdas.

Tuo vihreä toppi tosiaan saisi muuten asua minunkin luona.

10. marraskuuta 2009 klo 17.56  
Blogger Miss M kirjoitti...

Meille kans :) Aivan ihania kuvia oot löytänyt! Mäkin tykkään valkoisesta ja hopeasta, lasista ja kristallista. Meill ei siis tule mitään punavihreää vaikka ovatkin joulun perusvärit. Niitä näkee sitten muiden luona ;)

10. marraskuuta 2009 klo 22.42  
Blogger COCO kirjoitti...

Linnea ja Maria, olisi niin ihanaa nähdä teidän kodista kuvia. Joulukuvia? Tai edes pieniä yksityiskohtia? Olen varma, että teidän kodit on ihania!!:)

11. marraskuuta 2009 klo 9.08  
Blogger Linnea kirjoitti...

Joo, mä oon ajatellut että voisin jotain pientä yrittää omasta himasta kuvata. Muutaman jouluisan fiilistelykuvan veikkaan tulevan aika varmastikin.

Harmittaa vaan kun en todellakaan ole pätevä valokuvaaja, enkä osaa käyttää mun kameraa. Idea: Et sä viittis tulla kuvaamaan meille, niin mä voisin sitten postailla blogiini polleana sun ottamia taidokkaita kuvia meiltä. Jep. Hihih =D

Se kuva, joka sitten tosiaan oli sinusta sen salkun kanssa; näytät siinä ihan hiton hyvältä!

13. marraskuuta 2009 klo 20.51  
Blogger COCO kirjoitti...

Linnea tulisin heti, jos omistaisin hyvän kameran. Kikkailen hirveesti digikameralla, et tulis jotenkin hyviä kuvia. Makrokuvausta ja ilman salamaa. Nytkin oon kuvannu pääosin mun vanhempien "sodanaikaisella" digikameralla. Joku järkkäri olisikin ostoslistalla.

Ja kiitos. En kyllä meinaa tunnistaa itseäni kuvasta, muutama vuosi aikaa ja kuvaa on jonkun verran käsitelty, kontrastia ainakin lisätty reilusti. :)

13. marraskuuta 2009 klo 23.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu