Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hidasta elämää

6.4.2010

Hidasta elämää







Tämä cityäiti sai synttärilahjaksi kolmet ruukut joissa oli kaikki valmiina. Multa, siemenet ja ruukut.
Pääsiäisen pyhinä päätin maalata vielä ruukut liitutaulumaalin jämillä mustavalkoiseen sisustukseen sopiviksi.
Koko kesä sitten seurataankin, miten Coco viettää muodikasta slow laiffia ja kasvattaa yrttejä. Jos ne
kasvaa. :)

7 kommenttia:

Blogger Char and the city - Divaaniblogit kirjoitti...

Eikä, aivan ihania! Meillä kasvaa pari kirsikkatomaatista puristetuista siemenistä alkunsa saaneet vihreää, ehkä kesällä saisimme itse-kasvatettuja kirsikkatomaatteja :) tai sitten ei. Mutta kasvamisprosessia on mukava seurata.. Tästäkin piti jo ajat sitten tehdä postausta, noo, ehkä tästä saan sen tekoon inspistä :)

6. huhtikuuta 2010 klo 10.51  
Blogger COCO kirjoitti...

Ihanaa! Meillä kasvoi tomaattia pari kesää sitten parvekkeella, se kasvoi melkein kattoon asti ja saatiin kyllä muhkeita tomaatteja! Nam! Ehkä tänä kesänäkin voisi laittaa jotain hyötykasveja kasvamaan. Just tomaattia tms. :) Mä uskon on teidän kirsikkatomaatit kasvaa vielä ja saatte hyvän sadon! ;)

6. huhtikuuta 2010 klo 11.04  
Blogger Alma kirjoitti...

Onpa ihanan helpoksi tehty kasvatus. Itselleni tosin pitäisi laittaa muistutus vielä kännykkään, jotten unohtaisi kastella.:) Mutta onnea synttärisankarille!!!

6. huhtikuuta 2010 klo 16.41  
Anonymous Maria kirjoitti...

Voi miten inspiroiva postaus, jälleen :) Voisitko tehdä menestyksekkäistä tomaattiviljelmistäsi tarkempaa postausta, kuulostaa nimittäin ihanalta!

6. huhtikuuta 2010 klo 17.32  
Blogger Soile kirjoitti...

No voi hitsiläinen kun olis ollu hyvä idea! Minäpä se ostin samanlaisen pakkauksen viime keväänä ja koetin siinä yrttejä kasvatella...en kyllä onnistunut saamaan niistä kuin sellaisia "roikaleita" aikaan ja laitoin purkkeineen päivineen ne sitten roskiin:( Hienot purkithan niistä olis tullut tuolla tavalla maalamalla...eipä käynyt silloin mielessä:(

6. huhtikuuta 2010 klo 17.45  
Blogger Nanna kirjoitti...

Ei vitsit, vähän ihania! Sä sait jo jossain aiemmassa postauksessa mut innostumaan yrteistä ja muista ja nyt kun näkee nämä, niin ei voi muuta kuin haluta omat! :)

6. huhtikuuta 2010 klo 19.01  
Blogger COCO kirjoitti...

Alma, sanos muuta. Mä saatan jopa unohtaa ostaa multaa ja sit istutukset jää siihen. Mut onneks tossa oli kaikki! ;) Synttäreistä on jo aikaa, mut kiitos! :)

Maria, jes, kiitti! Mun tomaattiviljelmästä on jo vähän aikaa, kuvia ei taida olla? Mutta ostettiin ihan sellanen puolen metrin pieni taimi joka sitten laitettiin isoon ruukkuun ja lasitetulle parvekkeelle. Siit se sit lähti. Sitä piti vähän tukea ja lopuksi solmittiin se kiinni kattoon. Oli siinä kasvattamisessa joitain niksejä, joita en enää muista, mut varmaan joku puutarhuri osais neuvoa.

Soile, sun täytyy ostaa uudet ruukkusetit vaan! :) Toi liitutaulumaali on todella riittoisaa muuten. Oon jo maalattu sillä pienen neliön seinään, yhden pikku pöydän ja nyt noi ruukut.

Nanna, Dodii! :) Saa nähdä mitä noista tulee, unohdin eilen jo kastaa ne! :)

7. huhtikuuta 2010 klo 9.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu